Mesaj Sayısı : 25 Yaş : 28 Nerden : Almanya İş/Hobiler : grup hepsi siteleri gezmek ve muzik dinlemek Lakap : Sultan Hepsici Gücü : Ne Haldeyim Bi Bilsen : Hepsiden Hangisi : Kayıt tarihi : 30/11/08
Konu: beni tanimak isteyen girsin :) Cuma Ara. 26, 2008 12:44 am
selamm ben sultan 12 yasindayim yasemin ciyim besiktasliyim almanyada oturuyourm corum luyum gruphepsi cok seviyorum grup hepsiden sonra benim icin hazal kaya var ama hazal kaya yi yeni sevmeye basliyorum
Sweet_AnqeL ♥SüPeRrrr ErennN-Ji PrıNCess Admin♥
Mesaj Sayısı : 248 Yaş : 32 Nerden : İzmir İş/Hobiler : müzik dinlemek Lakap : tatlı cadı Hepsici Gücü : Ne Haldeyim Bi Bilsen : Hepsiden Hangisi : Kayıt tarihi : 27/08/08
Mesaj Sayısı : 45 Yaş : 29 Nerden : eskişehir İş/Hobiler : hepsi Lakap : gizoş Hepsici Gücü : Ne Haldeyim Bi Bilsen : Hepsiden Hangisi : Kayıt tarihi : 02/10/08
Mesaj Sayısı : 248 Yaş : 32 Nerden : İzmir İş/Hobiler : müzik dinlemek Lakap : tatlı cadı Hepsici Gücü : Ne Haldeyim Bi Bilsen : Hepsiden Hangisi : Kayıt tarihi : 27/08/08
Konu: Geri: beni tanimak isteyen girsin :) Paz Ocak 04, 2009 5:20 pm
h.q meLeqiiim
gizemkemer ♥SüPeRrrr Cemre-Ji PrıNCess Admin♥
Mesaj Sayısı : 53 Yaş : 28 Nerden : sanane İş/Hobiler : sananeeee Lakap : şeytan Hepsici Gücü : Ne Haldeyim Bi Bilsen : Hepsiden Hangisi : Kayıt tarihi : 10/02/09
Mesaj Sayısı : 25 Yaş : 28 Nerden : Almanya İş/Hobiler : grup hepsi siteleri gezmek ve muzik dinlemek Lakap : Sultan Hepsici Gücü : Ne Haldeyim Bi Bilsen : Hepsiden Hangisi : Kayıt tarihi : 30/11/08
Konu: Geri: beni tanimak isteyen girsin :) Cuma Şub. 20, 2009 12:22 am
hosbulduum
yoshy ve sultan ÇaLışıyoRum!
Konu: Geri: beni tanimak isteyen girsin :) Cuma Şub. 20, 2009 12:22 am
hosbulduumm
Sweet_AnqeL ♥SüPeRrrr ErennN-Ji PrıNCess Admin♥