| sana ne bana ne | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
Sweet_AnqeL ♥SüPeRrrr ErennN-Ji PrıNCess Admin♥
Mesaj Sayısı : 248 Yaş : 32 Nerden : İzmir İş/Hobiler : müzik dinlemek Lakap : tatlı cadı Hepsici Gücü : Ne Haldeyim Bi Bilsen : Hepsiden Hangisi : Kayıt tarihi : 27/08/08
| Konu: sana ne bana ne Ptsi Ekim 20, 2008 11:05 am | |
| size bişi dicem mesela avatarın çok güzel sizde sana ne diceksiiz ben mesela sevgilim var dicem sizde bana bana neee diceksiniz
ben mehtabı çoq sefiomm | |
|
| |
eren_manyaqı ÇaLışıyoRum!
Mesaj Sayısı : 45 Yaş : 29 Nerden : eskişehir İş/Hobiler : hepsi Lakap : gizoş Hepsici Gücü : Ne Haldeyim Bi Bilsen : Hepsiden Hangisi : Kayıt tarihi : 02/10/08
| Konu: Geri: sana ne bana ne Cuma Ekim 24, 2008 10:02 pm | |
| banane grup hepsinin sinema filmi geliyomuş(buna banane diyemzsiniz heralde isterseniz diyin) | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 248 Yaş : 32 Nerden : İzmir İş/Hobiler : müzik dinlemek Lakap : tatlı cadı Hepsici Gücü : Ne Haldeyim Bi Bilsen : Hepsiden Hangisi : Kayıt tarihi : 27/08/08
| Konu: Geri: sana ne bana ne Çarş. Kas. 05, 2008 9:33 pm | |
| bana ne diiyememmm
ereni ndn sefionn | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 45 Yaş : 29 Nerden : eskişehir İş/Hobiler : hepsi Lakap : gizoş Hepsici Gücü : Ne Haldeyim Bi Bilsen : Hepsiden Hangisi : Kayıt tarihi : 02/10/08
| Konu: Geri: sana ne bana ne Çarş. Kas. 05, 2008 9:35 pm | |
| sanane ben eren için ölürümmmmm | |
|
| |
| Konu: Geri: sana ne bana ne Çarş. Kas. 05, 2008 9:39 pm | |
| bana neeeeeeee site hiç güzel deil dimi | |
|
| |
| Konu: Geri: sana ne bana ne Çarş. Kas. 05, 2008 9:48 pm | |
| sanane siteden sen gülçini çok seviyosun dimii | |
|
| |
| Konu: Geri: sana ne bana ne Cuma Kas. 07, 2008 12:06 pm | |
| sana neee
bana imza yapabilir msn | |
|
| |
cemre kemer YaRdımcı AdmiN
Mesaj Sayısı : 83 Yaş : 29 Nerden : Ankara İş/Hobiler : kitap okumak, müzik dinlemek,bilgisayar oynamak Lakap : cemre kemer Hepsici Gücü : Durumum : Ne Haldeyim Bi Bilsen : Hepsiden Hangisi : Kayıt tarihi : 07/09/08
| Konu: Geri: sana ne bana ne Çarş. Kas. 12, 2008 10:12 pm | |
| bana ne [ama yapmak isterim ayrı bi bölüm açarsanız oraya koyim] | |
|
| |
| Konu: Geri: sana ne bana ne Perş. Kas. 13, 2008 12:10 pm | |
| | |
|
| |
cemre kemer YaRdımcı AdmiN
Mesaj Sayısı : 83 Yaş : 29 Nerden : Ankara İş/Hobiler : kitap okumak, müzik dinlemek,bilgisayar oynamak Lakap : cemre kemer Hepsici Gücü : Durumum : Ne Haldeyim Bi Bilsen : Hepsiden Hangisi : Kayıt tarihi : 07/09/08
| Konu: Geri: sana ne bana ne Perş. Kas. 13, 2008 10:32 pm | |
| | |
|
| |
yoshy ve sultan ÇaLışıyoRum!
Mesaj Sayısı : 25 Yaş : 28 Nerden : Almanya İş/Hobiler : grup hepsi siteleri gezmek ve muzik dinlemek Lakap : Sultan Hepsici Gücü : Ne Haldeyim Bi Bilsen : Hepsiden Hangisi : Kayıt tarihi : 30/11/08
| Konu: Geri: sana ne bana ne Ptsi Ara. 15, 2008 10:04 pm | |
| eee soru yok galiba... neyse ben yaziyim.. saat kac ta yatmak istiyorsun?? | |
|
| |
| Konu: Geri: sana ne bana ne Perş. Ara. 25, 2008 8:46 pm | |
| sananeeeeeeeeee bu oyun çok eğlenceliymiş | |
|
| |
| Konu: Geri: sana ne bana ne C.tesi Ara. 27, 2008 10:55 pm | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: sana ne bana ne Paz Ara. 28, 2008 1:58 pm | |
| sanane ya sen çok tatlısın yaaa | |
|
| |
gizemkemer ♥SüPeRrrr Cemre-Ji PrıNCess Admin♥
Mesaj Sayısı : 53 Yaş : 28 Nerden : sanane İş/Hobiler : sananeeee Lakap : şeytan Hepsici Gücü : Ne Haldeyim Bi Bilsen : Hepsiden Hangisi : Kayıt tarihi : 10/02/09
| Konu: Geri: sana ne bana ne Salı Şub. 10, 2009 11:59 pm | |
| | |
|
| |
| sana ne bana ne | |
|