Sweet_AnqeL ♥SüPeRrrr ErennN-Ji PrıNCess Admin♥
Mesaj Sayısı : 248 Yaş : 32 Nerden : İzmir İş/Hobiler : müzik dinlemek Lakap : tatlı cadı Hepsici Gücü : Ne Haldeyim Bi Bilsen : Hepsiden Hangisi : Kayıt tarihi : 27/08/08
| Konu: aşk saKızııxD Perş. Ekim 02, 2008 11:26 am | |
| Seni sildim telefon defterimden Adının üstünü hep karaladım Yüzünü görmekten çok sıkıldım Nereye gitsem peşimdesin sen
Üf üf sıktın artık Sabrımı taşırdın artık Sakız gibi yapıştın da Tadını kaçırdın artık
Üf yeter üf üf yeter Yoksa sen aşk sakızı mısın?
Ayrıldık sana anlatamadım Kaçtım kaçtım kurtulamadım Bir türlü silemedin aklından Bıktırdın düşemedin yakamdan Aşk sakızı mısın?...
Kaçırdın tadını kaçırdın(üf yeter Sıktın yeter)... Kaçırdın tadını kaçırdın(üf yeter Sıktın yeter)... Kaçırdın tadını kaçırdın(üf yeter Sıktın yeter)... Kaçırdın tadını kaçırdın(üf yeter Sıktın yeter)...
Aşk sakızı mısın?
Ayrıldık sana anlatamadım Kaçtım kaçtım kurtulamadım Bir türlü silemedin aklından Bıktırdın düşemedin yakamdan Aşk sakızı mısın?... 3x
aşk sakızı mısın? | |
|
GulcinSiz_AsLa ÇaLışıyoRum!
Mesaj Sayısı : 31 Yaş : 29 Nerden : gülçinimin kalbndn İş/Hobiler : okul:D Lakap : sosyofobik Hepsici Gücü : Ne Haldeyim Bi Bilsen : Hepsiden Hangisi : Kayıt tarihi : 01/10/08
| Konu: Geri: aşk saKızııxD Salı Kas. 25, 2008 2:03 pm | |
| | |
|
cemre kemer YaRdımcı AdmiN
Mesaj Sayısı : 83 Yaş : 29 Nerden : Ankara İş/Hobiler : kitap okumak, müzik dinlemek,bilgisayar oynamak Lakap : cemre kemer Hepsici Gücü : Durumum : Ne Haldeyim Bi Bilsen : Hepsiden Hangisi : Kayıt tarihi : 07/09/08
| Konu: Geri: aşk saKızııxD Salı Kas. 25, 2008 10:25 pm | |
| | |
|
Sweet_AnqeL ♥SüPeRrrr ErennN-Ji PrıNCess Admin♥
Mesaj Sayısı : 248 Yaş : 32 Nerden : İzmir İş/Hobiler : müzik dinlemek Lakap : tatlı cadı Hepsici Gücü : Ne Haldeyim Bi Bilsen : Hepsiden Hangisi : Kayıt tarihi : 27/08/08
| Konu: Geri: aşk saKızııxD Cuma Kas. 28, 2008 12:15 pm | |
| | |
|
gizemkemer ♥SüPeRrrr Cemre-Ji PrıNCess Admin♥
Mesaj Sayısı : 53 Yaş : 28 Nerden : sanane İş/Hobiler : sananeeee Lakap : şeytan Hepsici Gücü : Ne Haldeyim Bi Bilsen : Hepsiden Hangisi : Kayıt tarihi : 10/02/09
| Konu: Geri: aşk saKızııxD Salı Şub. 10, 2009 11:42 pm | |
| - cemre kemer demiş ki:
- saol
| |
|